Landhuis De Vijf Morgen

Voor een Bed and Breakfast in een landelijke omgeving.

In de zomervakantie van 2013 kunt u dit fraaie landhuis ook huren. Met name voor groepen tot 10 personen. Het is voorzien van 5 slaapkamers, 2 badkamers, een stoomcabine en een mooie woonkeuken. Veel ruimte in en om het huis en comfortabel ingericht. Vraagt u naar de speciale tarieven die graag voor u op maat worden gemaakt.

 

U kunt verschillende arrangementen boeken bijvoorbeeld:

Klikt u hier voor het Flyer Fiets arrangement.

 

Het West-Afrika arrangement, dat bestaat uit overnachten met een hapje en drankje, fruit, muziek en aankleding gericht op dit bijzondere werelddeel. Dit arrangement met gebruik van de stoomcabine heeft een tarief van € 80,=. P.p.p.n.

 

Het China arrangement, zijden lakens op het bed en een royaal Hollands ontbijt met een Chinees tintje. Dit arrangement met gebruik van de stoomcabine heeft een tarief van € 80,=. P.p.p.n.

 

Het romantische arrangement, bubbels op de kamer en lakens op verzoek van marimekko of kenzo.  Dit arrangement met gebruik van de stoomcabine heeft een tarief van € 70,=. P.p.p.n.

 

Het bruid en bruidegom arrangement, waarin rekening wordt gehouden met alle speciale wensen van bruid en bruidegom zelf, en alle lieve omgeving mensen, op maat dus.

 

Een overnachting voor degene die zelf hun ontbijt willen verzorgen, ontvangst met hapje, vanaf donderdag voor het weekend te boeken. € 55,=. P.p.p.n..

 

Voor alle arrangementen geldt: een culinair hapje bij ontvangst.

 

Landhuis de Vijf Morgen, het romantisch verblijf midden in de polder, waar rust en ruimte nog gelden.  Een hartelijk onthaal en persoonlijke aandacht maken dat gasten zich hier verzorgd voelen.

 

De luxe ruimte, in 2010 met 5 tulpen bekroond, bestaat uit een zitkamer, slaapkamer met Auping bed, en badkamer met stoomcabine, turks bad, en massagedouche. In het bed slapen is als ieder zijn eigen comfort met de eenheid van een luxe topper.

 

En als je van dit feestje wakker wordt, kun je genieten van het ontbijt op de kamer, dat op de door jou aangegeven tijd word geserveerd. Huisgemaakte jammetjes, eitjes van de eigen kippen, en warm gebakken broodjes met nog veel meer verrassingen maken het begin van de dag een heerlijke belevenis.

 

De stoomcabine met massagedouche maken het geheel af en u kunt verfrist, en uitgerust aan de dag beginnen. De gastvrouw weet alle leuke plekjes in de omgeving en deelt graag haar kennis met u.

 

In overleg kunt u gebruik maken van ons zwembad. Het zwembad wordt verwarmd door zonnecollectoren en heeft een binnenmaat van 7.20 mtr. lang, 3.50 mtr. breed en 1.20 mtr. diep. Geweldig om s'morgens vroeg even een verfrissende "duik" te nemen. Ook geschikt voor "kleintjes" mits met bandjes en toezicht van de ouders. Kortom een geweldige aanwinst voor onze bedandbreakfast gelegenheid.

Ook aan uw vervoer is gedacht. Komt u met een bijzondere oldtimer dan  kan deze veilig worden gestald in de garage. De trouwe viervoeter zorgt voor bewaking.

 

 

 

Van harte proficiat: uw bed & breakfast is geclassificeerd! Uw bed & breakfast is op 24 september 2010 bezocht door een mystery guest van de Stichting Bed & Breakfast Nederland. Op grond van de bevindingen is uw bed & breakfast definitief geclassificeerd in de categorie 5 tulpen.

 

Uw bed & breakfast is ingedeeld in de categorie: 5 tulpen

Uw bed & breakfast voldoet aan de basisnormen voor 5 tulpen

Behaald aantal punten: 46

Uw B&B voldoet aan onderstaande specificatie:

 

“Een vijf tulpen bed & breakfast behoort tot het topniveau. Het bed & breakfast is tot in de puntjes verzorgd en alles wordt uit de kast gehaald om u een fantastisch verblijf te bezorgen. Bij een accommodatie op dit uitzonderlijke niveau mag het u aan niets ontbreken en zijn de voorzieningen, service en kwaliteit van topniveau.

Zeer gastvrije en vriendelijke ontvangst met thee en heerlijk zelf gemaakt gebak. B&B bestaat uit een heel riant en sfeervol ingerichte kamer op de begane grond in een riet gekapt landhuis in een mooie rustige, landelijke omgeving. Bijzonder was de aanwezigheid van een waterbed - met rozenblaadjes op het dekbed – en een luxe badkamer met stoomcabine. Slaapkamer kon met schuifdeuren worden afgesloten van zitruimte waar mogelijkheid was om koffie en thee te zetten. 
Zeer uitgebreid ontbijt met o.a. smoothies, verse eigen eieren en jam, gepresenteerd op een stijlvol servies.